Τρόποι – έξοδα αποστολής

Έξοδα Αποστολής

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζετε αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
– Αν επιλέξετε να πληρώσετε με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα ή με Τραπεζική Μεταφορά το κόστος αποστολής είναι 3,5€.
– Για παραγγελίες άνω των 50€, δωρεάν τα μεταφορικά. ( Έως 2 κιλά )
– Αν πληρώσετε με αντικαταβολή προστίθεται το ποσό των 2€.
– Για παραγγελίες που είναι μεγάλες σε όγκο και βάρος θα γίνεται συνεννόηση κατά περίπτωση και αποστολή με μεταφορική εταιρεία και το κόστος είναι 5€ για την Χερσαία Ελλάδα και 10€ για την Νησιωτική.
– Όλες οι παραγγελίες προς την Κύπρο χρεώνονται με 10€ ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τρόποι αποστολής:

Συνεργαζόμαστε με τις ταχυμεταφορικές εταιρείες ACS, Γενική Ταχυδρομική και ELTA COURIER (πόρτα  – πόρτα) καθώς και με μεταφορικές εταιρίες αναλόγως τον προορισμό της αποστολής. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στον εκάστοτε συνεργάτη μας, ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ COURIER ή μεταφορική εταιρία. Στις δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Ασφάλιση:

Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα μας και μέχρι την στιγμή της παράδοσής του σε εσάς. Η παράδοση/παραλαβή θεωρείται ότι ολοκληρώνεται κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως σε περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του παραλήπτη θα θεωρείται επίσης απόδειξη παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό χαθεί, τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.